De bouw

Nieuws

Alle bedrijven operationeel

Truckcenter Aalsmeer draait inmiddels op volle kracht. De verschillende bedrijven zijn allemaal geopend en kunnen u optimaal van dienst zijn als het gaat om onderhoud, reinigen en tanken van uw vrachtwagens.

Welkom bij TruckCenter Aalsmeer

Truckwash Truckwash Aalsmeer is een nieuwe truckwash waarin met de nieuwste technologie uw vrachtwagens gewassen worden. Om u goed van dienst te kunnen zijn zijn er 4 gewone en 1 quick away wasstraat.
Carrier

Carrier Transicold is producent en leverancier van transportkoelinstallaties. Carrier Transicold is onderdeel van Carrier Corporation, ’s werelds grootste leverancier van koeltechnische- en luchtbehandelinginstallaties. Met het hoofdkantoor in Rotterdam en diverse servicevestigingen verdeeld over het hele land verzorgen wij de import, verkoop, montage, reparatie en onderhoud van transportkoelinstallaties.

JS Kwaliteit, service en snelheid. Deze kernwoorden typeren JS Laadtechniek als geen ander. Of het nu gaat om de aankoop, reparatie, onderhoud of de verplichte keuring van uw hydraulische laadklep, door de jarenlange ervaring en de hoge kwaliteitsnorm van JS Laadtechniek bent u bij hen aan het juiste adres.
Visser Voor vakkundige servicebeurten en gedegen reparaties aan onderstellen kunnen transportbedrijven altijd terecht bij Visser Trailer Service.
JS Om ook uw kilometers weer te kunnen maken na een bezoek aan het Truckcenter, is er een Shell Truck Diesel station. Met de euroShell Card kunt u bij dit onbemande station tanken.